Szynka pieczona na selerze
Deviled Ham on seler może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 32. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne dieta. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, ocet jabłkowy, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki.
Instrukcje
Przyciąć cienki pasek długości zaokrąglonego boku każdego żebra selera, aby utworzyć płaskie dno, a następnie odpocząć seler na płaskim dnie.
Wytnij zakrzywione krawędzie dużym nożem, tworząc płaskie kawałki selera, odrzucając ozdoby. Po przekątnej pokroić seler na 32 (1 1/4 cala) długości.
Połowę szynki wciśnij w robocie kuchennym, aż drobno posiekasz, a pozostałą szynkę zmielisz ostrym dużym nożem. W misce wymieszać drobno posiekaną i zmieloną szynkę z pozostałymi składnikami i pieprzem do smaku, następnie na każdy kawałek selera wymieszać 1 łyżeczkę nadzienia.
* Seler można ciąć 6 godzin wcześniej i schłodzić, szczelnie owinięty w folię.* Szynkę Deviled można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić, przykryć.