Szkliwione Rolki Półksiężyca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj glazurowanych bułek półksiężycowych. Oglądasz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 197 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Za 15 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cukier cukierniczy, aktywne drożdże, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pillsbury ® refrigerated Crescent dinner rolls lub Pillsbury® Crescent Creations™ refrigerated flaky dough sheet, Crescent Rolls, oraz Crescent rolls dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce rozpuść drożdże w 1/2 szklanki ciepłej wody. Rozpuść 3 łyżki masła.
Dodaj roztopione masło, Kabaczek, jajko, cukier, sól, pozostałą wodę i 3 szklanki mąki do mieszanki drożdżowej; ubijaj do uzyskania gładkości. Dodaj tyle pozostałej mąki, aby uzyskać miękkie ciasto.
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut.
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 1 godziny.
Uderz ciasto w dół; obróć na posypaną mąką powierzchnię.
Rzuć do 17-calowego. koło; posmaruj pozostałym masłem.
Zwiń z szerokiego końca i umieść, spiczasty koniec w dół, 2 cale. osobno na niesmażonych blachach do pieczenia. Przykryj i odstaw do podwojenia, około 20 minut.
Piec w temperaturze 400° przez 12-15 minut lub na złoty kolor.
Wyjmij z patelni na ruszty.
Połącz składniki glazury; skrop ciepłe bułki.