Szef Kuchni Rebecca Charles' Lobster Roll
Bułka z homarem Rebecci Charles może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 25g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz seler, sok z cytryny, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Rolada Homara, Rolada Homara, oraz Rolada Homara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Homary zanurzyć w szybko wrzącej wodzie. Gotować około 7 do 10 minut lub do czasu zakończenia. Zanurz homary w lodowatej wodzie na 10 minut, aby przestać gotować i dokładnie ostudzić; odcedzić. Oddziel ogon i pazury od ciała; Odrzuć ciało. Crack muszli i usunąć mięso, odrzucając muszli i chrząstki. Pokroić mięso na kawałki 1/2 cala.
Połącz homara, majonez i kolejne 4 składniki. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Naciśnij otwarte bułki, i miejsce na patelni, obracając się płaszcz z obu stron. Bułki gotować na złoty kolor z obu stron.
Napełnij bułkę nadzieniem z homara i w razie potrzeby posyp posiekanym szczypiorkiem.
Podawać z frytkami i sałatą dla niemowląt, w razie potrzeby.