Suwaki Queen-of-the-Castle

Suwaki Queen-of-the-Castle
Suwaki Queen-of-the-Castle mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 351 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jeśli masz sól, chleb, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Białe Suwaki Zamkowe, Tort Nawiedzony Zamek, oraz Sand Castle Brownie Mix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wołowinę i przyprawy w małej misce i wyrabiaj mieszaninę ręcznie, aż się zintegruje. Przyprawioną wołowinę podziel równomiernie na cztery kulki. Spłaszczyć i uformować każdą kulkę w Kwadratowy patty na talerzu. Używając noża, zrób cztery małe szczeliny na górze każdego patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść w zamrażarce na 5 minut. Przynieś patelnię rozpyloną sprayem zapobiegającym przywieraniu na średnie ciepło na piecu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Rozłóż cebulę na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Umieść paszteciki na wierzchu cebuli, rozciąć stronę w dół i przykryć patelnię. Gotować przez 3 do 4 minut (bez przerzucania konieczne), lub aż gotowane przez. W międzyczasie pokrój każdą kromkę chleba na cztery kwadraty, w sumie osiem kawałków. (Jeśli chcesz, najpierw lekko tostujemy chleb.) Możesz rozłożyć keczup i / lub musztardę na cztery kawałki. Odstawić. Gdy paszteciki są gotowane przez, miarka każdy z nich wraz z cebulą pod nim na jeden kawałek chleba. Top każdy z chipsem marynowanym, a następnie innym kawałkiem chleba (lub na odwrót, jeśli chcesz być fantazyjny!).
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Niech lekko ostygną, a następnie wsuń je do ust!
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia19
Magazyn