Surówka z kapusty jabłkowo-orzechowej

Surówka z kapusty jabłkowo-orzechowej
Surówka z kapusty jabłkowej i orzechów włoskich może być właśnie przepisem bezglutenowym i wegetariańskim z dodatkiem lakto ovo, którego szukałeś. Za 47 centów za porcję otrzymasz dodatek na 4 osoby. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 1 g białka i 5 g tłuszczu. To będzie hit na Twoim wydarzeniu z okazji czwartego lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka soku z cytryny, cudownego bicza, selera i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis przypadł do gustu dwóm smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 39%. Spróbuj surówki z kapusty jabłkowo-orzechowej, sałatki z kapusty i marchwi z pesto z orzecha włoskiego-Za'atar oraz sałatki z kapusty i marchewki z pesto z orzecha włoskiego-Za'atar, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj jabłko z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Dodać pozostałe składniki i wymieszać do pokrycia. Schłodź wszelkie pozostałości.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn