Surówka Sezamowo-Imbirowa

Surówka Sezamowo-Imbirowa
Surówka sezamowo-imbirowa jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 65 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, piernik, ukośnie ścięty groszek śnieżny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Surówka z sezamu i imbiru, surówka sezamowa, oraz Colesław Z Sezamem Pomarańczowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 3 składniki aż do wymieszania.
2
Połącz wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem nasion sezamu w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mieszankę opatrunkową; wrzucić do herbu.
4
Posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn