Suflet Serowy
Suflet serowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 17g białka, oraz 29g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Wiele osób robiło ten przepis, a 290 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka parmezanu, białka plus 1 łyżka wody, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Suflet Serowy, Suflet Serowy, oraz Suflet Serowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Użyj masła o temperaturze pokojowej do nasmarowania 8-calowej formy sufletowej.
Dodać starty parmezan i toczyć wokół formy na pokrycie boków. Przykryć folią i włożyć do zamrażarki na 5 minut.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W małym rondlu rozgrzej masło. Pozwól całej wodzie się ugotować.
W osobnej misce połączyć mąkę, suchą musztardę, czosnek w proszku i sól koszerną.
Miksturę wymieszać z roztopionym masłem. Gotować przez 2 minuty.
Ubić gorące mleko i podgrzać do wysokiej temperatury. Gdy mieszanina osiągnie wrzenia, usunąć z ognia.
W osobnej misce ubić żółtka do kremowej konsystencji. Hartować żółtka do mieszanki mlecznej, stale ubijając.
Zdjąć z ognia i dodać ser.
Trzepaczka do momentu włączenia.
W osobnej misce, za pomocą miksera ręcznego, ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż będą błyszczące i jędrne.
Dodaj 1/4 mieszaniny do bazy. Kontynuuj, aby dodać białka przez trzecie, składając bardzo delikatnie.
Wlać mieszaninę do Suflera. Napełnij suflet do 1/2 cala od góry.
Umieścić na aluminiowej patelni do ciasta.
Piec w piekarniku przez 35 minut.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Chateau Pindefleurs St-Emilion Bordeaux
Złożony aromat jest przerywany długotrwałymi akcentami w pełni dojrzałych czerwonych jagód. Pijane jako młode wino, Château Pindefleurs pozwala rozkwitnąć świeżemu owocowi. Przechowywany w piwnicy, rozwija długi i jedwabisty smak w ustach, znak Grands Crus Z Saint-Emilion.Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc