Stek zapiekany ze szpinakiem, winogronami i migdałami

Stek zapiekany ze szpinakiem, winogronami i migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj stek smażony ze szpinakiem, winogronami i migdałami. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 36g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, steki z New york strip, winogrona i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone winogrona można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z winogronami szampana i migdałami, Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, oraz Sałatka Z Kurczakiem Z Winogronami, Awokado I Migdałami Na Szpinaku.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Grgich Hills Estate Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 47 dolarów za butelkę.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn