Stek z pieczarkami
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 127 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, pieczarki, pot pie Shell, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie, Cheesy Steak & Mushroom Panini Z Frytkami Stekowymi, oraz Stek z sosem pieczarkowym (steak Aux Champignons) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Masło rozgrzać na dobrze przyprawionej patelni.
Podsmażyć kostki steku, aż lekko rumiane, a następnie dodać grzyby do patelni.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Saute aż wszystko lekko rumiane.
Dodać brązowy sos i dokładnie wymieszać.
Umieść w dolnej skorupie pie pot i umieść górną skorupę nad nadzieniem.
Umieść w piekarniku do nagrzania, o 15 protokół.
Podawane z ulubionymi puree ziemniaczanym i warzywami.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Raymond R Collection Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.