Steak and Vegetable Kabobs

Steak and Vegetable Kabobs
Stek i warzywa Kabobs może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 21% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Walentynki. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ryż, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Stek Warzywny Kabobs, Grillowany stek i Kaboby warzywne, oraz Summer Steak Kabobs.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć pierwsze siedem składników; odstawić. Na metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach na przemian nitkuj mięso i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść w dużym szklanym naczyniu.
3
Zalać marynatą kabobs; przykryć i przechowywać w lodówce przez 6 godzin lub przez noc, obracając kilka razy. Goździki wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
4
Grillować na średnim ogniu, aż mięso osiągnie pożądaną doneness i warzywa są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze typy na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Bonterran Elysian organicznie uprawiany Merlot z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Bonterra Elysian Organicznie Uprawiany Merlot
Bonterra Elysian Organicznie Uprawiany Merlot
To wino ma aromaty czarnej porzeczki, czarnych wiśni i odrobiny dymu drzewnego ze smakami śliwek, ciemnych jagód, tosty dębu i przyprawy waniliowej. W ustach to wino ma elegancki i powściągliwy styl z ładną strukturą i równowagą, miękkimi taninami i długim wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia21
Magazyn