Staromodne Kremowe Bułeczki
Staromodne kremowe bułeczki mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 7. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, mąkę tortową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Staromodny sposób: Skrzepnięty krem i bułeczki, Jak zrobić bułeczki w toster & a dla jagód i śmietany bułeczki, oraz Staroświeckie ciasto kremowe mamy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204° i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub spryskaj sprayem do gotowania.
W dużej misce ubić mąkę i 1/4 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól. Pracę na maśle opuszkami palców lub nożem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grubą okruchy. Wymieszać z porzeczkami.
W małej misce, ubij razem 2/3 szklanki śmietany i żółtka jaj; wymieszać z mieszanką mąki widelcem, aż ciasto połączy się w kulkę. Zagnieść ciasto w misce trzy razy, aby wymieszać; nie przepracować. Na lekko posypanej mąką powierzchni, wkleić ciasto w 3/4-cala-grube okrągłe. Za pomocą noża 2 1/2 do 3 cali wyciąć 5 bułeczek i przenieść do przygotowanej blachy do pieczenia. Zmień kształt skrawków i wytnij jeszcze 2 bułeczki.
Bułeczki z pozostałą 1 łyżką. śmietanę i posypać pozostałą 1 łyżkę. cukier na wierzchu.
Bułeczki piec na złoty kolor, 15 do 20 minut.
Ostudzić na 10 minut przed jedzeniem.