Staromodne Kremowe Bułeczki

Staromodne Kremowe Bułeczki
Staromodne kremowe bułeczki mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 7. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, mąkę tortową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Staromodny sposób: Skrzepnięty krem i bułeczki, Jak zrobić bułeczki w toster & a dla jagód i śmietany bułeczki, oraz Staroświeckie ciasto kremowe mamy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204° i wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub spryskaj sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W dużej misce ubić mąkę i 1/4 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól. Pracę na maśle opuszkami palców lub nożem do ciast, aż mieszanina będzie przypominać grubą okruchy. Wymieszać z porzeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
PorzeczkiPorzeczki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W małej misce, ubij razem 2/3 szklanki śmietany i żółtka jaj; wymieszać z mieszanką mąki widelcem, aż ciasto połączy się w kulkę. Zagnieść ciasto w misce trzy razy, aby wymieszać; nie przepracować. Na lekko posypanej mąką powierzchni, wkleić ciasto w 3/4-cala-grube okrągłe. Za pomocą noża 2 1/2 do 3 cali wyciąć 5 bułeczek i przenieść do przygotowanej blachy do pieczenia. Zmień kształt skrawków i wytnij jeszcze 2 bułeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Bułeczki z pozostałą 1 łyżką. śmietanę i posypać pozostałą 1 łyżkę. cukier na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
5
Bułeczki piec na złoty kolor, 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Ostudzić na 10 minut przed jedzeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia1
Magazyn