Stado Ryb
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 50 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i zbieraj marchewki, ziarna pieprzu, nieolejone głowy i kości ryb oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Stado Ryb, Stado Ryb, oraz Stado Ryb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, marchew, i por białka i podsmażyć, mieszając, aż kuleje, 2 do 3 protokół.
Dodać głowy ryb i kości i gotować, mieszając, aż mięso zacznie się matowe, o 3 protokół.
Dodaj zieleninę z pora, natkę pietruszki, tymianek, ziarna pieprzu, Wino i 6 do 8 szklanek wody (wystarczy, aby przykryć). Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut. Odtłuść dowolną pianę.
Przecedzić przez sitko o drobnych oczkach lub durszlak wyłożony gazą. Odstawić na bok (będziesz miał około 9 filiżanek).
* Sprawdź u sprzedawcy ryb na targu lub zamów w sklepie z owocami morza.
Make ahead: 1 dzień, przykryte i schłodzone; do 3 miesięcy zamrożone.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio