Spaghetti z orzechami włoskimi, rodzynkami i pietruszką
Spaghetti z orzechami włoskimi, rodzynkami i pietruszką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę z płaskim liściem, parmezan, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Przepis Na Spaghetti Z Cukinią, Orzechami Włoskimi I Rodzynkami, Spaghetti z czerwonego wina z orzechami włoskimi i pietruszką, oraz Sekretny składnik (pietruszka): Spaghetti z Pietruszkowym Pesto.
Instrukcje
Makaron ugotować we wrzącej wodzie, zgodnie z instrukcją opakowania. W międzyczasie rozgrzać olej na patelni i gotować cebulę, aż będzie miękka i złocista około 8-10 minut.
Dodać rodzynki i bulion i gotować przez 2-3 min, aż gorące przez. Wymieszać z makaronem, parmezanem, orzechami włoskimi i pietruszką.