Solone Margarita Śmietana Pops
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Mieszanka tequili, skondensowanego mleka, skórki z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Margaritan Ice Pops, Arbuz Margarita Pops, oraz Arbuz Margaritan Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz sok z limonki, skórkę, wodę, mleko skondensowane i tequilę i dobrze wymieszaj. Podziel sól równomiernie na dno (później będzie to góra) każdej z sześciu 4-uncjowych zamrożonych form pop.
Wlać mieszaninę margarity do każdej formy, pozostawiając około 1/2 cala przestrzeni na ekspansję cieczy w zamrażarce. Zamrażać przez 6 godzin, aż solid.To zwolnij pojedynczy pop, obracaj go pod strumieniem bieżącej ciepłej wody z kranu przez około 30 sekund. Nigdy nie szarpać za kij! Trzymaj go pod wodą, aż pop zostanie delikatnie wyciągnięty. (Jeśli to się nie powiedzie, zjedz pop z formy łyżką.) Przedrukowane za zgodą can it, Bottle It, Smoke It i innych projektów kuchennych Karen Solomon. Copyright 201
Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc.Zdjęcia do okładki książki: Angie Cao © 2011