Smażony Pająk Tarantula

Smażony Pająk Tarantula
Smażona Tarantula Spider może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny fodmap, cały 30, i wegańskie przepis ma 95 kalorii, 0g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 956 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka tarantul o podobnej wielkości, olej roślinny, ciasto tempura i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Ciasteczka Tarantula, Ciasteczka Tarantula, oraz Tarantula Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W głębokim rondlu lub frytkownicy rozgrzać olej do temperatury 350 ° F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ostrym nożem oderwij i wyrzuć odwłoki z dwóch tarantul. Spalić włosy na ciele pająka za pomocą palnika Creme brûlée lub zapalniczki butanowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Zanurz każdego pająka w cieście tempura, aby dokładnie pokryć. Użyj łyżki szczelinowej lub rąk, aby upewnić się, że każdy pająk jest rozłożony (że tak powiem) i nie zbija się przed wrzuceniem go do gorącego oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
4
Smaż pająki, pojedynczo, aż ciasto będzie lekko rumiane, około 1 minuty.
5
Usuń każdy pająk z oleju i umieść go na ręcznikach papierowych, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
Użyj ostrego noża, aby przeciąć każdego pająka na dwie długości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Posypać papryką i podawać. Zachęć swoich gości, aby najpierw wypróbowali nogi, a jeśli nadal są głodni, skubali mesothorax wypełniony mięsem, unikając sparowanych kłów pająka, które są schowane w regionie głowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
MięsoMięso
8
Przedruk za zgodą książki kucharskiej Eat-A-Bug, poprawionej przez Davida George ' a Gordona. Copyright © David George Gordon, 2013; fotografie copyright © 2013 by Chugrad McAndrews. Wydany przez Ten Speed Press, 2013.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn