Smażony farsz drugiego dnia z pesto w sosie żurawinowym

Smażony farsz drugiego dnia z pesto w sosie żurawinowym
Smażony farsz z pesto z sosem żurawinowym drugiego dnia wymaga około 14 minut od początku do końca. Za 63 centy za porcję otrzymasz dodatek na 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 263 kalorie. Udaj się do sklepu i kup olej, jajka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis polubiło 147 smakoszy i kucharzy. Jest idealny na Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 44%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Drugiego dnia smażony farsz z pesto w sosie żurawinowym, klopsiki z indyka z pesto i żurawiną w sosie jogurtowym z pesto oraz kotlety schabowe z sosem żurawinowym i nadzieniem.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej olej do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 średnich Pomidorów, Obranych I PosiekanychDo 5 średnich Pomidorów, Obranych I Posiekanych
3
Resztę farszu pokroić w kostkę wielkości kęsa i odłożyć na bok. W małej misce ubij jajka i mleko. Posmaruj każdy kęs farszu tą masą jajeczną, następnie obtocz w bułce tartej, aż całkowicie się nią pokryje i odłóż na bok. W robocie kuchennym zmiksuj sos żurawinowy, pieprz i orzechy włoskie, odłóż na bok. Gdy olej osiągnie odpowiednią temperaturę, smaż każdy kawałek farszu na złoty kolor przez około 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
1/2 Szklanki Bułki Tartej, Kilka Garści1/2 Szklanki Bułki Tartej, Kilka Garści
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Daktyle, Wypestkowane I PosiekaneDaktyle, Wypestkowane I Posiekane
– 3 Ząbki Czosnku, Posiekane– 3 Ząbki Czosnku, Posiekane
Rozdrobnione Białe Mięso Z Pieczonego IndykaRozdrobnione Białe Mięso Z Pieczonego Indyka
1 Skorupa Ciasta, Pieczona Lub Z Krakersów Graham (8 Lub 9 Cali)1 Skorupa Ciasta, Pieczona Lub Z Krakersów Graham (8 Lub 9 Cali)
Do 5 średnich Pomidorów, Obranych I PosiekanychDo 5 średnich Pomidorów, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Pimientos, 16 Dużych OliwekZ Pimientos, 16 Dużych Oliwek
Około 3 Uncji Mąki TortowejOkoło 3 Uncji Mąki Tortowej
Skorupa Z Ciasta, Skorupa Z Pieczonego Lub Krakersa Graham (8 Lub 9 Cali)Skorupa Z Ciasta, Skorupa Z Pieczonego Lub Krakersa Graham (8 Lub 9 Cali)
4
Odsączyć na papierowym ręczniku i podawać z pesto żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Soku Z Limonki, Podzielone1/4 Szklanki Soku Z Limonki, Podzielone
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojone W 1/2-calowe Porcje (2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)Pokrojone W 1/2-calowe Porcje (2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
TrudnośćNormalny
Gotowe W14 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn