Smażone warzywa na stek
Smażone warzywa na stek wymagają ok. 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 517 kalorii, 5G białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.6 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, paprykę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jagnięcina Z Warzywami Smażonymi, Nogi z kurczaka z grilla z warzywami smażonymi, oraz Makaron Limone Z Warzywami Ogrodowymi Smażonymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 zwoje patelni w wolnym strumieniu.
Dodać pokrojone w plasterki pieczarki i pozwolić im brązowy. Podczas gdy grzyby zaczynają się gotować, pokrój paprykę na pół i wyciągnij nasiona i błony łączne i wrzuć je do miski na śmieci.
Paprykę kroimy w ćwiartki wzdłuż, następnie kroimy w poprzek.
Cebulę pokroić na pół i obrać ze skórki.
Odciąć końce i przeciąć pół cebuli na pół-ponownie wzdłuż, następnie pokroić cebulę w poprzek.
Do pieczarek dodajemy paprykę i cebulę, doprawiamy solą i pieprzem. Gotować warzywa innym 3 do 5 protokół, często mieszając, aż warzywa są po prostu przetargu, ale nadal mają trochę crunch lewo do nich i dużo jasnego koloru.
Wyjmij warzywa z ognia i dodaj 2 łyżki masła kolendrowo-limonkowego. Wrzucić warzywa do stopienia masła, a następnie podawać.
Masło pokroić na kawałki.
Umieścić miskę w kuchence mikrofalowej i gotować na wysokiej przez 15 sekund. Aby posiekać zioła super-fine, przytrzymaj końcówkę noża na desce do krojenia i przesuń tył noża w górę iw dół bardzo szybko przechodząc przez zioła ponownie i ponownie. Wymieszać posiekaną kolendrę i skórkę z limonki i sok do masła za pomocą gumowej szpatułki.
Masło przełożyć na duży pasek folii.
Zbierz końce plastikowej folii na 1 ręce i użyj prostej krawędzi, jak mała patelnia z ciastkami, aby odepchnąć masło z powrotem i z dala od ciała, dzięki czemu masło przybiera kształt kłody. Delikatnie przetaczać kłódkę owiniętą w plastik tam iz powrotem na blacie, aby równomiernie zaokrąglać kształt. Przekręć dodatkowe zawijanie na końcach i umieść mieszankę masła w zamrażarce, aby masło było wystarczająco zimne, aby ponownie pokroić.