Smażona kanapka z klopsikami z Giardiniera

Smażona kanapka z klopsikami z Giardiniera
Przepis smażone klopsiki kanapkę z Giardiniera mogą być wykonane w około 16 godzin i 45 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 144g białka, 147g tłuszczu i w sumie 2138 kalorii. Za $9.59 za porcję, ten przepis okładki 67% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Wielu osobom bardzo spodobało się to danie główne. Jeśli masz pod ręką bułeczki ciabatta, mielony uchwyt, provolone i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 529 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 98%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Smażona kanapka z klopsikami z Giardiniera, Włoska kanapka wołowa dojrzewająca na sucho z domową Giardinierą, słodką papryką, frytkami smażonymi w łoju i brokułami Rabe, oraz Kanapka Z Klopsikami.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W przypadku klopsików: Rozgrzej piekarnik do pieczenia. W dużej misce wymieszaj jajka, Romano, pietruszkę, czosnek oraz trochę soli i pieprzu, aż wszystko się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KlopsikiKlopsiki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
Ser RomanoSer Romano
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
TrzepaczkaTrzepaczka
PiekarnikPiekarnik
3
Dodaj zmielone mięso i bułkę tartą, używając rąk od Boga, weź je i wymieszaj. Nie przepracuj mięsa, bo stanie się "mięsno-loafy"."Chcesz, żeby był luźny i elastyczny. Ponownie używając rąk, ułóż 4 luźne placki pasujące do wielkości chleba. (Mieszanka utworzy co najmniej 10 pasztecików, w zależności od tego, jak duże są Twoje bułeczki. Ale lubię robić paszteciki na kanapki, a resztę zwijać, aby zrobić klopsiki, które następnie zamrażam, więc mam gotowe klopsiki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
KlopsikiKlopsiki
ChlebChleb
RolkaRolka
MięsoMięso
1
Umieść 1 plasterek sera z każdej strony bułek i piecz w piekarniku, aż ser będzie brązowy i musujący, 1 do 2 minut, ale uważaj! Na serowych bułeczkach dodaj placki, nałóż łyżkę na marinarę, posyp plasterkami pieprzu i ułóż na giardinierze. Więc zjedz z nich piekło.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podawać z większą ilością sosu marinara z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia81
Magazyn