Slow-Cooker Łatwe Francuskie Kanapki Dip

Slow-Cooker Łatwe Francuskie Kanapki Dip
Slow-Cooker łatwe Francuskie kanapki Dip może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 42g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka mostek wołowy, skondensowany bulion wołowy, cebula przepis i dip zupa mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Slow Cooker French Dip Sandwiches, Slow Cooker French Dip Sandwiches, oraz Slow Cooker French Dip Sandwiches dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Włożyć wołowinę do kuchenki. W małej misce wymieszać suchą mieszankę zupy i bulion; zalać wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa MixZupa Mix
BulionBulion
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
4
Odtłuszczone tłuszcze z cieczy w kuchence.
5
Usuń wołowinę z kuchenki; umieść na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na cienkie plasterki lub posiekać wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
WołowinaWołowina
7
Aby służyć, pokroić każdą bagietkę na pół poziomo. Bagietki wypełnić wołowiną; pokroić w poprzek na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
WołowinaWołowina
8
Podawać z bulionem do maczania. Mieszanina wołowiny będzie trzymać na małym ogniu ustawienie do 2 godzin; mieszać od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn