Skórka Z Orzechów Pekan

Skórka Z Orzechów Pekan
Skorupa orzechów pekan może być tylko skorupą, której szukasz. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 83 kalorie, 0g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, mielone pekany, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest improvable. Spróbuj Bourbon Pecan Pie with Pecan Crust, Ciasto czekoladowe Pecan z Pecan Crust, oraz Skórka Z Orzechów Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj zmielone orzechy, cynamon i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
2
Wymieszać z roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Naciśnij mieszaninę na dole i w górę po bokach 9 cali, Styl głębokiego naczynia, patelnia. Schłodzić unbaked crust w lodówce przez około 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
4
Umieść skorupę ciasta na blasze ciastek i umieść na środkowym stojaku rozgrzanego piekarnika 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Piec przez 12 do 15 minut, lub do lekko rumiane. Oglądaj to uważnie, jak skorupy orzechów palą się łatwo; nie muszą stać się czarne, aby smak spalony! Całkowicie schłodzić przed napełnieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn