Skórka Z Orzechów Pekan
Skorupa orzechów pekan może być tylko skorupą, której szukasz. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 83 kalorie, 0g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, mielone pekany, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką Ocena 6%, to danie jest improvable. Spróbuj Bourbon Pecan Pie with Pecan Crust, Ciasto czekoladowe Pecan z Pecan Crust, oraz Skórka Z Orzechów Pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj zmielone orzechy, cynamon i cukier.
Wymieszać z roztopionym masłem.
Naciśnij mieszaninę na dole i w górę po bokach 9 cali, Styl głębokiego naczynia, patelnia. Schłodzić unbaked crust w lodówce przez około 30 do 45 minut.
Umieść skorupę ciasta na blasze ciastek i umieść na środkowym stojaku rozgrzanego piekarnika 350 stopni F (175 stopni C).
Piec przez 12 do 15 minut, lub do lekko rumiane. Oglądaj to uważnie, jak skorupy orzechów palą się łatwo; nie muszą stać się czarne, aby smak spalony! Całkowicie schłodzić przed napełnieniem.