Skwiercząca Flądra

Skwiercząca Flądra
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Skwierczącej flądry. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 350 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, filety z flądry, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Sizzling Sisig, Sizzling Balut, oraz Sizzling Tex-Mex Fajitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 1 Stojak piekarnika 5 cali od ciepła; umieść drugi stojak na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz parmezan z papryką. Przyprawiamy rybę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
RybyRyby
3
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać masło w bezpiecznym dla brojlerów 13-x 9-calowym naczyniu do pieczenia w piekarniku 8 minut lub aż masło stopi się i zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść rybę na gorącym maśle, skórki do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
6
Piec w temperaturze 450 na środkowej półce piekarnika 10 minut. Ostrożnie odwróć rybę i zalej sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
7
Posypać sokiem z cytryny i mieszaniną parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
8
Piec 5 Więcej minut lub tylko do płatków ryb widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjąć z piekarnika; zwiększyć temperaturę piekarnika do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Broil ryby na stojaku piekarnik 5 cali od ciepła 2 do 3 minut lub aż szampan i złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn