Sezonowane Tacos Warzywne

Sezonowane Tacos Warzywne
Przepis przyprawione Tacos warzywne jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, cebula w proszku, pomidor, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać brak soli dodane pomidory pokrojone w kostkę można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Przyprawiony kurczak do Tacos, Obfity gulasz warzywny doprawiony wołowiną, oraz Tacos z grzybami i warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij 8 (12 x 10 cali) kawałków folii aluminiowej; złóż każdy kawałek na pół wzdłuż. Lekko otwórz folię i skręć końce, tworząc łodzie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Umieść łodzie foliowe na dużej blasze do pieczenia, spłaszczając DNA.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Umieść tortille kukurydziane wewnątrz łodzi, delikatnie naciskając, aby utworzyć muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
4
Piec w 350 przez 15 do 20 minut lub do chrupkości. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Połącz kukurydzę i następne 10 składników w dużej patelni nonstick; doprowadzić do wrzenia. Gotować, odkryte, 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Umieść 1/2 szklanki sałaty w każdej skorupce taco. Łyżka 1/2 szklanki mieszanki kukurydzy do każdego. Na wierzchu 2 łyżki pomidora, 2 łyżki sera, 1 łyżka kwaśnej śmietany i 1 łyżka salsy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniona marchewkarozdrobniona marchewka2(może być lub przeglądać)1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikukurydza z całych ziaren mrożona, rozmrożonakukurydza z całych ziaren mrożona, rozmrożona86-caloweTortille kukurydziane (6 cali)Tortille kukurydziane (6 cali)1(może być lub przeglądać)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkirozdrobniona sałata lodowarozdrobniona sałata lodowa425Orzechy dowolne (posiekane)fasola bez dodatku solifasola bez dodatku soli113Orzechy dowolne (posiekane)filiżanka rozdrobnionego sera cheddar o obniżonej zawartości tłuszczufiliżanka rozdrobnionego sera cheddar o obniżonej zawartości tłuszczu1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSalsa bez soliSalsa bez soli1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibeztłuszczowa śmietanabeztłuszczowa śmietana1(może być lub przeglądać)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)0(może być lub przeglądać)mielone oreganomielone oregano0(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych0(może być lub przeglądać)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekany pomidorposiekany pomidor1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukinia pokrojona w kostkęcukinia pokrojona w kostkę

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn