Przepis przyprawione Tacos warzywne jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.94 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, cebula w proszku, pomidor, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać brak soli dodane pomidory pokrojone w kostkę można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Przyprawiony kurczak do Tacos, Obfity gulasz warzywny doprawiony wołowiną, oraz Tacos z grzybami i warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wytnij 8 (12 x 10 cali) kawałków folii aluminiowej; złóż każdy kawałek na pół wzdłuż. Lekko otwórz folię i skręć końce, tworząc łodzie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Umieść łodzie foliowe na dużej blasze do pieczenia, spłaszczając DNA.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Umieść tortille kukurydziane wewnątrz łodzi, delikatnie naciskając, aby utworzyć muszle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortilla Kukurydziana
1 łyżka Suszonej Marsali
4
Piec w 350 przez 15 do 20 minut lub do chrupkości. Odstawić.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.