Serowa Zapiekanka Z Squasha
Serowy Squash zapiekanka może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bułkę tartą, sól, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka Z Squasha, Serowa Zapiekanka Z Squasha, oraz Serowa Zapiekanka Z Dyni Spaghetti.
Instrukcje
Dynię i cebulę gotować w niewielkiej ilości wrzącej wody 10 do 12 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie.
Margarynę rozpuścić w średnim, ciężkim rondlu na średnim ogniu.
Dodać mąkę; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Stopniowo dodawać mleko; gotować, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa.
Wyjąć z ognia; dodać ser, sól i pieprz, mieszając, aż ser się rozpuści.
Dodać mieszaninę squasha; dobrze wymieszać.
Łyżka zmiażdżyć mieszaninę do płytkiej 1 1/2-quart naczynia do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Posypać mieszankę squasha równomiernie bułką tartą.
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 25 minut lub do momentu, aż mieszanina zostanie dokładnie podgrzana.