Sernik Durian Puree
Durian Puree Cheesecake wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1233 kalorii, 16G białka, oraz 68 g tłuszczu. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bananan extract, graham cracker crust, vanillan extract, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Podobne przepisy to Durian Panna Cotta, Najlepszy sernik Lizzie Dean z puree malinowym, oraz Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (170 Stopni C).
Jeśli nie używasz puree duriana w puszkach lub mrożonego, pokrój w łuskę owocu duriana i usuń jeden segment pulpy miąższu wewnętrznego.
Umieść w misce i użyj widelca do miąższu. Rezerwa 1/4 szklanki.
Ubić serek śmietankowy, aż będzie puszysty.
Dodaj skondensowane mleko i kontynuuj ubijanie, aż będzie gładkie. Ubić w puree durian, jajka, kwaśną śmietanę, ekstrakt z wanilii i durian lub ekstrakt z banana.
Wlać ciasto do przygotowanej skorupy graham cracker.
Piec 1 godzinę lub do wypełnienia jest ustawiony i krawędzie są lekko rumiane.
Podawać na ciepło lub schłodzić przez noc w lodówce.