Porotos Granados

Porotos Granados
Porotos Granados może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 194 kalorie, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, ząbki czosnku, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Porotos Granados (Gulasz Z Fasoli), oraz Porotos Quebrados (gulasz z fasoli i dyni) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu lub zapiekance na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę i czosnek i smażyć delikatnie przez około 10 protokół, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
3
Dodać paprykę i 1 łyżkę oregano. Gotuj jeszcze minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PaprykaPapryka
4
Jeśli używasz suszonej fasoli, odcedzić je po namoczeniu i dodać do patelni z bulionem i liściem laurowym. Doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 45 minut, lub aż fasola są całkowicie miękkie (suszone fasole różnią się, a czasami może to potrwać ponad godzinę).
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Liście LauroweLiście Laurowe
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj squash, dobrze wymieszać, i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 15 protokół, aż squash jest po prostu przetargu, następnie dodać fasolkę szparagową i ziarna kukurydzy i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Jeśli używasz fasoli w puszkach, dodaj odsączoną, wypłukaną fasolę, Kabaczek, liść laurowy i bulion w tym samym czasie i gotuj na wolnym ogniu, aż Kabaczek będzie po prostu miękki, 10 do 15 minut. Następnie dodać fasolkę szparagową i ziarna kukurydzy i gotować na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Liście LauroweLiście Laurowe
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
StadoStado
7
Na koniec dobrze doprawić-używam około 1 łyżeczki soli i dużej ilości pieprzu. Wymieszać z pozostałym oregano, pozostawić na kilka minut, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PieprzPieprz
SólSól
8
Hugh Fearnley-Whittingstall to znany brytyjski nadawca, pisarz, rolnik, pedagog i działacz na rzecz zrównoważonej produkcji żywności. Jest laureatem nagrody Jamesa Bearda, autorem siedmiu książek. Hugh założył River Cottage farm w Dorset w Anglii w 199
9
Odwiedź www.rivercottage.net.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn