Sałatka Z Wędzonego Pstrąga I Ziemniaków Z Maślanką Vinaigrette
Sałatka z wędzonego pstrąga i ziemniaków z maślanką Vinaigrette to bezglutenowe, całe 30, i pescatarian przystawka. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 559 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 37 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oliwę z oliwek, sok z cytryny, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka jabłkowo-słonecznikowa z wędzonym pstrągiem i winegretem z cydru, Sałatka z wędzonego pstrąga z grillowanymi paluszkami ziemniaki i winegret musztardowo-koperkowy, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga i ziemniaków.
Instrukcje
Do dressingu wymieszaj maślankę, ocet, skórkę z cytryny i sok z cytryny. Powoli ubijamy oliwę z oliwek.
Dodać posiekany koperek i doprawić solą i pieprzem, do smaku.Do sałatki rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodać ziemniaki i obfite szczypta soli i smażyć przez około minutę.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do delikatnego wrzenia. Gotować ziemniaki do miękkości, o 8 protokół.
Odcedzić i wrócić do garnka.Pstrąga pokroić na małe kawałki na ziemniaki.
Polać pstrągiem i ziemniakami około połowy dressingu i delikatnie złożyć do połączenia.
Sałatkę podawać w temperaturze pokojowej z pieczywem tostowym i pozostałym sosem z boku.
Dekoruj gałązkami koperku i plasterkami cytryny.