Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli z sosem orzechowym
Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli z sosem orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Mieszanka rukoli dla niemowląt, grubej soli i pieprzu, octu winnego białego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci to Epikurious. 40 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Sałatka z rukoli, ziemniaków i zielonej fasoli z sosem orzechowym, Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym, oraz Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić ocet, jogurt, musztardę i prażone orzechy; doprawić solą i pieprzem.
Dodać olej z orzechów włoskich w powolnym, stałym strumieniu, ubijając aż do zemulgowania.
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki, i gotować do miękkości, o 10 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść ziemniaki na durszlak, aby osuszyć. Powrót patelni wody do wrzenia.
Przygotuj kąpiel z lodem.
Dodać fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotować do miękkości i jasnozielony, o 4 protokół. Używając łyżki szczelinowej, przenieś do wody z lodem, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić i pokroić na 2-calowe kawałki.
Ułóż rukolę, ziemniaki i fasolkę szparagową na półmisku. Doprawić solą i pieprzem.
Skropić opatrunkiem, wrzucić do płaszcza i podawać.
Przedruk za zgodą Meatless z kuchni Martha Stewart Living, © 2013 Martha Stewart Living Omnimedia, Inc.Przez ponad dwadzieścia lat redaktorzy żywności i szefowie kuchni w MARTHA STEWART LIVING stworzyli dziesiątki bestsellerowych książek kucharskich, w tym Martha Stewart 's Cooking School, Martha' s American Food, Martha ' s Baking Handbook, Everyday Food: Great Food Fast i Power Foods. MARTHA STEWART jest autorką ponad 75 książek o gotowaniu, rozrywce, rzemiośle, prowadzeniu domu, ogrodach, weselach i dekorowaniu. Jest gospodarzem szkoły gotowania na PBS.