Sałatka Z Pieczonego Koziego Sera

Sałatka Z Pieczonego Koziego Sera
Sałatka z pieczonego sera koziego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 335 kalorii, 9g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, kozi ser, mieszankę sałatek wiosennych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zielona sałatka z pieczonym kozim serem, Sałatka z komosy ryżowej z pieczonym kozim serem, oraz Pieczony ser kozi z sałatką z sałaty wiosennej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 F. blachę do pieczenia posmaruj oliwą z oliwek; odstaw na bok. na półmisku ułożyć mieszankę wiosenną, następnie polać pomarańczami, cebulą i orzechami pekan; odstawić. Ser równomiernie posmarować jajkiem, następnie bułką tartą. ułóż ser na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Spring MixSpring Mix
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Piec, obracając raz, 7 minut lub do złotego. Ułóż ser na sałatce. Tuż przed podaniem skropić sosem winegret balsamiczny. * Użyj kawałka nici dentystycznej, aby łatwo pokroić kozi ser. Wskazówka: ser można upiec przed podaniem i podgrzać ponownie. Lub podgrzać oliwę z oliwek w 10-calowej patelni nonstick i gotować ser na średnim ogniu, obracając raz, 3 protokół. Informacje żywieniowe w porcji: kalorie 320, kalorie z tłuszczu 210, tłuszcze nasycone 8g, Trans Fat 0g, tłuszcz całkowity 24g, Cholesterol 60mg, sód 620mg, węglowodany całkowite 19g, cukry 11g, błonnik pokarmowy 3g, białko 10g, witamina A 40%, witamina C 50%, wapń 15%, żelazo 8%
Składniki, których będziesz potrzebować
Winegret BalsamicznyWinegret Balsamiczny
Ser KoziSer Kozi
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn