Przepis na pieczone Greckie filety rybne jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie świetny bezglutenowe, pierwotne i pescatarian opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 182 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu. Za 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka filetów z tilapii, pieprzu, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone filety rybne z masłem bazyliowym, Greckie Filety Rybne, oraz Pieczone Filety Z Plamiaka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Posyp tilapię solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Tilapia
2
Umieść na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
3
W małej misce wymieszaj jogurt, masło i sok z limonki. Dodaj cebulę, oliwki i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
4
Rozłóż środek każdego fileta; posyp serem feta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
5
Broil 3-4 w. od ognia przez 6-9 minut lub do momentu, gdy ryby łatwo się łuszczą widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.