Pieczeń z polędwicy wołowej z pieczarkami
Pieczeń z polędwicy wołowej z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 345 kalorii, 57g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za $3.51 za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka mieszanki zupy cebulowej, pieczeni z polędwicy wołowej, łodyg i kawałków grzybów oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowy Pudding Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia świetny wynik spoonacular 95%. Spróbuj Pieczeń Z Polędwicy Wołowej, Pieczona polędwica wołowa, oraz Pieczona polędwica wołowa i sos portowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzej olej roślinny w holenderskim piekarniku lub ciężkim garnku na średnim ogniu; smażyć pieczeń na gorącym oleju, aż zrumieni się z obu stron, około 10 minut.
Pieczarki i 1 szklankę bulionu wołowego polać pieczeniem.
Posypać mieszanką zupy cebulowej.
Piec w nagrzanym piekarniku do pożądanego stopnia wysmażenia lub w temperaturze wewnętrznej 145 Stopni F (65 stopni C) przez średnio około 90 minut.
Wyjmij pieczeń z holenderskiego piekarnika na półmisek, przykryj podwójnym arkuszem folii aluminiowej i pozostaw w ciepłym miejscu na 10 do 15 minut przed pokrojeniem.
Ubij skrobię kukurydzianą i pozostałą 1/4 szklanki bulionu wołowego w misce i wymieszaj z holenderskim piekarnikiem z pieczarkami i kapaniem patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje, około 2 minut.
Podawać na pokrojonej wołowinie.