Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj zupy fasolowej sportowca. Ten przepis serwuje 27 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 11g białka, 4G tłuszczu i w sumie 180 kalorii. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka stawu skokowego z szynką, tymianku, granatowej fasoli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą mung, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe-zupełnie inny zwrot zupy jarzynowej, oraz Zupa ze spiżarni (: kiełbasa, fasola i zupa makaronowa ze szpinakiem) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Posortuj fasolę i spłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Umieść w garnku; dodaj wodę do przykrycia o 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Zdejmij z ognia; przykryj i odstaw na 1-4 godziny lub do zmiękczenia fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Odcedź i opłucz fasolę; wyrzuć płyn i odłóż fasolę na bok. Na tej samej patelni podsmaż cebulę na maśle do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
6
Dodaj szynkę, marynatę do kurczaka, skórkę pomarańczową, sól, tymianek, liście laurowe, fasolę i tyle wody, aby przykryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do miękkości fasoli.