Sałatka z grochu, pancetty i ziemniaków
Sałatka z grochu, pancetty i ziemniaków to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przystawka. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii i mięty, sok z cytryny, pancetta di cubetti, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest solidne. Spróbuj Przepis na sałatkę z fasoli i pancetty (z sosem z grochu Pecorino i mięty), Sałatka ziemniaczana z pancettą, rozmarynem i cytryną, oraz Ciepła Sałatka Ziemniaczana Z Portulaką I Pancettą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować ziemniaki w dużej patelni wrzącej osolonej wody przez 8 minut lub do miękkości, dodając groszek na koniec gotowania.
W międzyczasie smażyć pancettę na patelni, aż będzie chrupiąca.
Zdjąć z ognia i dodać sok z cytryny i niektóre przyprawy. Na patelnię wrzucić ziemniaki, groszek, Bazyl i miętę i wymieszać. Tak samo dobre serwowane na gorąco lub chłodno.