Sałatka Pinto Bean Salsa jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, hass awokado, pomidorki koktajlowe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowe Nachos z fasolą Pinto Salsan i marynowanymi Jalapeños, Sałatka Z Fasoli Homarowo-Pinto, oraz Sałatka Z Fasoli Pinto I Szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zrób opatrunek: zmiażdż ząbek czosnku, posyp szczyptą soli, a płaską stroną dużego noża rozgnieć i posmaruj mieszaninę na grubą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
W misce wymieszać pastę czosnkową, sok z limonki, pozostałą sól i chili w proszku. Stopniowo ubijaj oliwę, zaczynając od kilku kropli, a następnie dodając resztę stałym strumieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Dodać opatrunek i wrzucić do płaszcza równomiernie. Delikatnie złożyć pomidory, awokado i kolendrę. Wyreguluj przyprawy solą i pieprzem, do smaku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.