Sałatka Kokosowo-Arbuzowa
Sałatka kokosowo-arbuzowa to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 110 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, płatki kokosowe, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Arbuzowa Sałatka z Mango z sosem kokosowo-limonkowym, Sałatka arbuzowa z arbuzowym winegretem, oraz Watermelon Coconut Slushie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozłóż kokosa na blasze do pieczenia i piec, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor, 5 do 8 protokół.
Przełożyć do miski i ostudzić.
W małej misce wymieszać skondensowane mleko, śmietanę, sok z limonki i szczyptę soli.
Umieść arbuza w dużej misce i skropić skondensowaną mieszaniną mleka.
Posypać prażonym kokosem i cynamonem.