Salsa Z Pieczonego Kopru Włoskiego
Przepis pieczony Salsan z kopru włoskiego jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 36 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony Halibut z salsą z kopru włoskiego grejpfruta, Kremowa pieczona zupa z kopru włoskiego i marchwi z olejem z czarnego czosnku, oraz Polędwica wieprzowa natarta koprem włoskim z prażonymi klinami kopru włoskiego.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków).
Odciąć czubek główki czosnku; owinąć w folię.
Czosnek i koper włożyć na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania.
Koper włoski posmarować olejem, posypać solą i pieprzem.
Piec w 450 przez 25 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki. Koper posiekać.
W misce połącz koper włoski, czosnek, skórkę, sok i rozmaryn.
Podawać na ciepło lub schłodzone.