Rukola i sałatka Rzymska z orzechami włoskimi i serem pleśniowym Vinaigrette
Arugulan i sałatka Rzymska z orzechami włoskimi i serem pleśniowym Vinaigrette może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.59 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz połówki orzecha włoskiego, sól, ser kruszy się i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Garlicky Romaine serduszka z boczkiem, orzechami włoskimi i serem pleśniowym, Sałatka rzymska z serem pleśniowym Vinaigrette, oraz Sałatka makaronowa z serem pleśniowym, orzechami włoskimi i rukolą.
Instrukcje
1
Chłodne talerze sałatkowe, gdy zaczniesz przygotowywać przystawkę.
2
Gdy przystawka jest prawie gotowa do podania, połącz liście rukoli i Rzymian i oddziel na 4 schłodzone talerze sałatkowe. Prażone orzechy włoskie rozsypać równomiernie wśród sałatek.
Wlać ocet do małej miseczki i ubijać oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia w wolnym strumieniu, aby połączyć dressing. Doprawić sosem solą i pieprzem, a następnie wymieszać z serem pleśniowym. Chochla dressing równomiernie na szczycie talerzy sałatkowych i służyć.