Rozpadam Się Na Kawałki Gulasz Wołowy

Rozpadam Się Na Kawałki Gulasz Wołowy
Rozpadam się na kawałki gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1013 kalorii, 83g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na $7.69 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz boczek, mały ząbek czosnku, goleń wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 89% to danie jest super. Spróbuj Jesienne Kulki popcornu z kawałkami Reese ' s: idealna uczta na jesienne imprezy, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz Jesienny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso pokroić na sucho i obficie doprawić solą, pieprzem i płatkami czerwonej papryki koreańskiej, staraj się nie płakać, ponieważ mięso musi być suche, aby odpowiednio brązowić
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Podsmaż kostki boczku do chrupkości, wyjmij, wylej połowę tłuszczu odłożonego na bok, oprzyj się chęci zrobienia zastrzyku tłuszczu boczku z kawałkami boczku, to Ci nie pomoże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
StrzałStrzał
3
Brązowe mięso w tłuszczu boczku, zrób to partiami, nie chcesz tłuc mięsa, potrzebuje miejsca (szloch), Ustaw rumiane mięso w misce, aby złapać jakiekolwiek soki
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Zalać odrobiną tłuszczu wołowego i dodać mirepoix (marchew, seler. cebula), liść laurowy i tymianek, doprawić solą i pieprzem oraz potem
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Tłuszcz WołowyTłuszcz Wołowy
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5
Dodaj pastę pomidorową, przesuń mirepoix na bok patelni i zrób mały solowy obszar na pastę pomidorową, Wciśnij i poprowadź trochę, aż zacznie rdzewieć w Kolorze, kiedy to się stanie, wymieszaj wszystko razem
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Posypać mąką warzywa i mieszać, że trochę ugotować mąkę
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
7
Dodaj kawałki marchwi, cebulę cippolini i wszelkie kawałki boczku pozostałe po ciągłym podjadaniu. Wymieszaj to również
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Wlać trochę bulionu wołowego na patelnię, wystarczy, aby uzyskać wszystkie sympatie, naprawdę głęboko, aby dostać się do dna tego wszystkiego
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodaj kawałki wołowiny wraz z całym sokiem, który może mieć wyciekły
Składniki, których będziesz potrzebować
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
10
Dodaj pozostałą bulion wołowy i jakiekolwiek wino, którego nie zjadłeś, wzdłuż kawałków boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
11
Przykryć, położyć na tylnym palniku i pozostawić do duszenia, gotować na wolnym ogniu przez około 3 godziny..nisko. Idź i zrób sobie paznokcie lub idź do domu najlepszych przyjaciół, zrób coś konstruktywnego, nie gap się na to, żeby to zrobić, pijąc więcej wina lub jedząc bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
GulaszGulasz
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
12
Zrobi się to, gdy mięso jest miękkie i przytulne, szpik wyciekł z kości, a cebula rozpadła się na lepkie słodkie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
13
Jeśli masz to w sobie.. to byłoby wspaniałe z maślanymi puree ziemniaczanym...choć można dodać kilka ziemniaków kostki w około 2 godziny w czasie gotowania, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
14
Połącz wszystko oprócz fleur du sel.
15
Posypać miską ciepłego gulaszu, dodać Flur of fleur du Sel..Zrelaksuj się...
Składniki, których będziesz potrzebować
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiboczek w kostceboczek w kostce1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)2goleń wołowy ze szpikiemgoleń wołowy ze szpikiem3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibulion wołowybulion wołowy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchew, brunoisemarchew, brunoise2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarchew, duże kawałkimarchew, duże kawałki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiseler, brunoiseseler, brunoise1kilogramyChuck roast, cubedChuck roast, cubed7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwino czerwone (wytrawne)wino czerwone (wytrawne)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyfleur du Selfleur du Sel2(zima)mąkamąka3(zima)Chrzan tarty świeżyChrzan tarty świeży4goździkiczosnek obranyczosnek obrany1drobny ząbek czosnku, rozbity na kawałkidrobny ząbek czosnku, rozbity na kawałki2(zima)srebrne nonpareilesrebrne nonpareile1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicebula, bruinoisecebula, bruinoise6cebula cippolini, obrana, połówkowacebula cippolini, obrana, połówkowa11 funt cukinii,Koreańskie płatki czerwonej paprykiKoreańskie płatki czerwonej papryki2(zima)Koreańskie płatki czerwonej paprykiKoreańskie płatki czerwonej papryki2gałązki2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane parszywoposiekane parszywo1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn