Rosyjska Patelnia Stroganoff
Rosyjska patelnia Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, bulion wołowy o niskiej zawartości soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, Rosyjski Stroganoff z boczkiem, oraz Patelnia Hamburger Stroganoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Potnij tłuszcz ze steku i pokrój stek po przekątnej na cienkie plasterki.
Połącz stek i skrobię kukurydzianą w małej misce i dobrze Wrzuć.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj stek, i smażyć 5 minut.
Dodaj cebulę, i smażyć 1 minutę.
Dodać grzyby; przykryć i gotować 2 protokół.
Dodać bulion, sól i pieprz. Zmniejszyć ciepło i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną i natką pietruszki.