Risotto Z Porem Szparagowym

Risotto Z Porem Szparagowym
Przepis risotto z porem szparagowym jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,77 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. 61 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, szparagów, soli morskiej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Kremowe Białe Risotto Z Rzepy I Porów Z Chrupiącą Zielenią Porową A, Risotto Z Porem I Pancettą, oraz Risotto Z Bekonem, Jajkiem I Porem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn