Risotto Buraczane Z Prażonymi Szparagami I Ricottą Salata

Risotto Buraczane Z Prażonymi Szparagami I Ricottą Salata
Risotto buraczane z prażonymi szparagami i Salatanem Ricotta to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 17g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.42 za porcję. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz ryż arborio, szparagi, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: "Risotto" ze złocistym jęczmieniem z ricottą Salata, Sałatka Z Pieczonych Buraków Z Salatanem Ricotta I Pistacjami, oraz Sałatka z buraków z Salatanem Ricotta i oliwkami dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn