Ravioli krabowe w kremowym sosie pomidorowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj ravioli z kraba w kremowym sosie pomidorowym. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 14% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kremową mieszankę sosu pomidorowego, mleko, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ravioli z kurczaka w kremowym sosie pomidorowym, Ravioli z kremowym suszonym na słońcu sosem pomidorowym i bazyliowym, oraz Kremowy Sos Do Makaronu Z Kraba Pomidorowego podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Odsączyć mięso krabowe, rezerwując płyn. W małej misce połącz mięso krabowe, ser i włoską przyprawę.
Umyj owijkę wonton ubitym jajkiem.
Umieść około 1/2 łyżeczki mieszanki kraba na środku i złóż owijkę po przekątnej, aby utworzyć trójkąt. Naciśnij krawędzie, aby uszczelnić.
Przełożyć na blachę do pieczenia posypaną mąką. Powtarzaj, aż wszystkie nadzienia kraba zostały wykorzystane; powinno to zrobić około 32 ravioli.
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia. Tymczasem w dużym rondlu, połączyć mleko i zarezerwowane odsączone kraba cieczy na średnim ogniu.
Ubić w sosie, dodać masło i zagotować. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, przez 3 minuty. Trzymaj SOS ciepły na małym ogniu podczas gotowania ravioli. W partiach po 8 wrzucić ravioli do wrzącej wody. Gotuj przez 2 minuty lub aż ravioli wynurzy się na powierzchnię. Łyżką szczelinową ostrożnie przełóż ravioli do sosu. Powtarzaj, aż wszystkie ravioli zostaną ugotowane. Podziel ravioli równo między 8 płyt.
Posypać natką pietruszki i podawać.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Nowa etykieta wina Parducci Small Lot Chardonnay z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Parducci Small Lot Chardonnay Wine New Label
Szanując bogate dziedzictwo winogron Chardonnay, wybieramy indywidualnie winifikowane małe partie wysokiej jakości winogron Chardonnay, aby połączyć wino o odważnym, żywym charakterze i zrównoważonych smakach chrupiących jabłek, gruszek i owoców tropikalnych.