Quesadillas z szynką i pieczarkami
Przepis szynka i pieczarki Quesadillas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,32 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 20g białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś chiles, tortille z mąki, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grzybowe Quesadillas, Grzybowe Quesadillas, oraz Grzybowe Quesadillas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj szynkę, zielone chiles, i grzyby; smażyć 5 protokół.
Zdjąć z patelni. Wytrzyj patelnię do czysta.
Umieść 1 tortillę na patelni.
Posypać 2 łyżki sera ponad połowę tortilli; układać 1/2 szklanki mieszanki szynki na ser.
Posypać 2 łyżkami sera; złożyć na pół. Gotować 1 minutę z każdej strony lub do rozpuszczenia sera. Powtórz procedurę z pozostałymi tortillami, serem i mieszaniną szynki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."