Puree Ziemniaczane z Serem i Pasternakem to przepis bezglutenowy na 6 porcji. Ta przystawka ma 386 kalorii, 12 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Za 1,18 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka grubo mielonego pieprzu, ziemniaków, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również puree ziemniaczane z pasternakiem, puree ziemniaczane z pasternakiem i chrzanem i puree ziemniaczane z parmezanem i pasternakiem.
Instrukcje
1
Obierz ziemniaki i pokrój je w 1-calowe kawałki. sztuki; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków