Puree Ziemniaczane Z Serem I Pasternakem

Puree Ziemniaczane Z Serem I Pasternakem
Puree Ziemniaczane z Serem i Pasternakem to przepis bezglutenowy na 6 porcji. Ta przystawka ma 386 kalorii, 12 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Za 1,18 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka grubo mielonego pieprzu, ziemniaków, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również puree ziemniaczane z pasternakiem, puree ziemniaczane z pasternakiem i chrzanem i puree ziemniaczane z parmezanem i pasternakiem.

Instrukcje

1
Obierz ziemniaki i pokrój je w 1-calowe kawałki. sztuki; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać pasternak, boczek, masło, sól, sól i pieprz; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
PasternakPasternak
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Przenieś do natłuszczonej formy o średnicy 15 cali. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Piec w temperaturze 225°C przez 40-45 minut lub do momentu, aż pasternak będzie miękki, raz mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
W dużej misce rozgnieć masę ziemniaczaną z serem Havarti, parmezanem, śmietaną i szczypiorkiem. Wymieszaj ser pleśniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
HavartiHavarti
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn