Pstrąg Wędzony Z Kaszą Gryczaną

Pstrąg Wędzony Z Kaszą Gryczaną
Wędzone bułki z pstrągiem i kaszą gryczaną to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 53g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 9,12 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, sól koszerna, pstrąg i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Naleśniki gryczane z wędzonym łososiem, Wędzony Łosoś Kasza Gryczana, oraz do bułek z cynamonem gryczanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Postępuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aby zrobić 2 C ugotowanej kaszy gryczanej. Aby uzyskać idealne jajka na twardo, wystarczy dodać 2 jajka do garnka z zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia, przykryć, a następnie zdjąć z ognia na 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana Kasza GryczanaGotowana Kasza Gryczana
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i natychmiast namoczyć w misce z zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Jajka obrać, posiekać i dodać do kaszy gryczanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrykaGryka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W małej miseczce wymieszaj olej, sok z cytryny, sól i pieprz, a na kaszę gryczaną i jajka polej sosem. Wrzucić do równomiernie coat.To zrobić sos jogurtowy, po prostu połączyć wszystkie składniki w małej misce. Możesz zrobić nadzienie i sos z jednodniowym wyprzedzeniem i przechowywać je w lodówce.Kiedy będziesz gotowy do robienia bułek, dokładnie umyj sałatę, a następnie ułóż je w gorącym parowcu. Gotować przez około minutę lub aż liście zwiędną (żeberka spływające po środku nadal będą twarde).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
GrykaGryka
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przełożyć do miski z zimną wodą, a następnie delikatnie wycisnąć nadmiar wody z liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Ułóż liść sałaty na powierzchni przygotowawczej i delikatnie rozłóż część liściastą (patrz pierwsze zdjęcie poniżej). Używając ostrego noża, wytnij około 1/3 środkowego żebra, jak pokazano na poniższym zdjęciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
6
Ułożyć pokruszonego wędzonego pstrąga wzdłuż środkowej 1/3 i na wierzch dodać kilka łyżek mieszanki jajek gryczanych (patrz drugie zdjęcie poniżej).Złożyć klapy (gdzie wyciąć żebro) nad nadzieniem i między sobą (patrz zdjęcia poniżej). Złóż drugą stronę liścia w ten sam sposób, a następnie zwiń liść palcami, aby przytrzymać farsz in.To podawać, po prostu top z sosem jogurtowym i posiekanymi orzeszkami piniowymi. Jeśli zabierasz je na piknik, prawdopodobnie łatwiej będzie zanurzyć bułki w sosie jak sajgonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
GrykaGryka
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
TrudnośćNormalny
Gotowe W9 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia66
Magazyn