Przyprawa hiszpańska-polędwica jagnięca z sałatką Farro

Przyprawa hiszpańska-polędwica jagnięca z sałatką Farro
Hiszpańska przyprawa-przetarta polędwica jagnięca z sałatką Farro może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 641 kalorii, 51g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz pieprz, kotlety jagnięce dla niemowląt, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać farro można śledzić to danie główne z Łatwy Strudel Jabłkowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pikantne kotlety jagnięce z sałatką kukurydzianą, Bakłażan natarty przyprawami z Farro i żurawiną, oraz Przyprawy kotlety jagnięce hoisin i z grillowaną sałatką Bok Choy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać średni rondel na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj wodę, farro i 1/2 łyżeczki soli na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiej; przykryć i kontynuować gotowanie, aż Farro będzie miękka (około 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dobrze spuścić, a następnie przenieść farro do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Dodać oliwę z oliwek, ocet, mięta, i 1/4 łyżeczki pieprzu do farro; wrzucić dobrze. Top z kozim serem i orzeszkami piniowymi; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
OcetOcet
PieprzPieprz
FarroFarro
MiętaMięta
5
Połączyć paprykę, kminek, musztarda, koper włoski, i pozostałe sól i pieprz w małej misce; trzepaczka dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
PaprykaPapryka
Koper WłoskiKoper Włoski
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Naciśnij każdą stronę kotletów jagnięcych do przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlet JagnięcyKotlet Jagnięcy
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
7
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej patelni do smażenia na dużym ogniu, aż olej zacznie migotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieścić jagnięcinę na patelni; gotować, aż złoty i skorupa uformowała (2-3 minuty). Obrócić jagnięcinę i kontynuować gotowanie około 3-4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wyjmij jagnięcinę z patelni; pozostaw 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Fableist Tempranillo. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
Fableist Tempranillo
Fableist Tempranillo
Wypełnione jagodami, czarną porzeczką i gorzką czekoladą. Wino ma aksamitne uczucie w ustach z utrzymującym się wykończeniem, które jest ciepłe i satysfakcjonujące.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn