Przegrzebki Pistacjowe
Ten przepis służy 2. Jeśli 76 centów za porcję spada w budżecie, pistacjowo-skorupowe przegrzebki mogą być super bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Jeśli masz pieprz, tymianek, naturalne pistacje i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Boczek Pistacjowy Crusted Przegrzebki, Grillowane Przegrzebki Nadziewane Pomarańczowymi Pistacjami, oraz Zapiekane przegrzebki z roztopionymi porami i pistacjowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stopić 1 łyżka niesolonego masław małej patelni na średnim ogniu.
Dodać 2 łyżki niesolone, łuskane surowe naturalnepistachios i gotować, mieszającczęsto, aż orzechy są głęboko Prażone, o 2 protokół.
Ochłoń. Posiekaj pistacje.
Umieścić w małej misce; tosswith 1 łyżka posiekanych świeżychchives, 1 łyżka posiekanychfresh estragon i 1 łyżkaonchopped świeżego tymianku.Sezon 8 duże muszle morskie (boczne muskleremoved) z koszerną solą i świeżo zmielonym blackpepper.
Na dużej patelni na wysokiej rozgrzanej podgrzać 1 łyżkę masła i 1 łyżeczkę oleju z nasion.
Dodaj przegrzebki; searuntil chrupiący brązowy, o 2 minut na stronie.
Rollscallops w mieszaninie pistacjowej.