Polędwiczki wołowe Nadziewane gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot

Polędwiczki wołowe Nadziewane gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot
Polędwica wołowa nadziewana gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 4,88 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 577 kalorii, 29g białka, oraz 38 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, galaretka porzeczkowa, bułka tarta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Polędwiczki wołowe Nadziewane gorgonzolą i pieczarkami z sosem Merlot, Gorgonzola-polędwica wołowa nadziewana sosem z Porto, oraz Makaron Z Sosem Gorgonzola I Balsamiczną Polędwicą Wołową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. aby pokroić wołowinę tak, że może być napełniony i walcowane, wyciąć poziomo w dół długości wołowiny, o 1/2 cala od góry wołowiny, do w ciągu 1/2 cala z przeciwnej strony; otwarte płaskie. Obróć wołowinę. Powtórz z drugą stroną wołowiny, odcinając od wewnętrznej krawędzi do 1/2 cala przeciwległej krawędzi; otwórz płasko.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W 10-calowej patelni, stopić 1 łyżka masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać grzyby; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie i płyn odparuje. Fajne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Dodać bułkę tartą, ser i pietruszkę; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
5
Posypać mieszaninę okruchów chleba nad wołowiną w ciągu 1 cala krawędzi. Ściśle zwinąć wołowinę, zaczynając od długiej strony. Włącz mały koniec wołowiny pod około 6 cali, więc gotuje równomiernie. Wiązać wołowinę sznurkiem kuchennym w odstępach około 1,5 cala. W płytkiej patelni do pieczenia umieść wołowinę, szew w dół, na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
WołowinaWołowina
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Posmarować olejem; posypać solą. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby wskazówka znajdowała się w środku najgrubszej części wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
MięsoMięso
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
7
Piec odkryte 30 do 40 minut lub do termometru odczytuje co najmniej 60°. przykryć wołowinę luźno folią i odstawić około 15 minut lub do termometru odczytuje145. (temperatura będzie nadal rosnąć o5, a wołowina będzie łatwiej rzeźbić.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
8
W międzyczasie, w rondlu 1-quart, podgrzać wszystkie składniki sosu do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 35 do 40 minut, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest lekko zmniejszona i syropy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
9
Usuń sznurek z wołowiny przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
10
Wołowinę podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn