Łatwe caponata wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 78 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka oliwek, pomidory w puszkach, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 81%. Podobne przepisy to Caponata, Caponata, oraz Caponata.
Instrukcje
1
Cebulę, seler, paprykę i czosnek delikatnie gotować w oleju przez 15-20 minut do miękkości. Dodaj resztę składników, a następnie gotuj na wolnym ogniu przez 5 minut. Może być nadrobiony do dnia poprzedzającego. Jedz na gorąco lub w temperaturze pokojowej, na tostach natartych pokrojonym ząbkiem czosnku i skropionych lub szczotkowanych olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Podawać z paluszkami chlebowymi, wędlinami włoskimi i oliwkami.