Placki kuskus ze świeżą kukurydzą i salsą pomidorową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj placków kuskus ze świeżą kukurydzą i Salsanem pomidorowym. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka pomidorów, kolendra, kiełbasa wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać kuskus, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Z Mango Kuskus jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 35%. Podobne przepisy to Placki kuskus ze świeżą kukurydzą i salsą pomidorową, Fresh Corn & Tomato Fritters, oraz Placki kukurydziane z pomidorami awokado Salsa.
Instrukcje
1
W średniej misce, połączyć pomidory, kukurydza, połowa kolendry, cebula, sok z limonki, 1/4 łyżeczka kminku, ketchup, i sól. Odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F. na średniej patelni na średnim ogniu wlać olej roślinny na Głębokość 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
6
Podgrzewać, aż szczypta kuskusu natychmiast skwierczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
7
Umieścić mieszaninę kuskus, w 1/3 szklanki przyrostów, na patelni. Szpatułką spłaszczyć na krokiety o średnicy od 3 do 3 1/2 cala. Smażyć na złoty kolor, 6 do 8 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Szpatułka
8
Przełożyć na talerz z ręcznikami papierowymi do osuszenia. Trzymaj ciepło w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Piekarnik
9
W innym średnim patelni na średnim ogniu, gotować kiełbasę, rozbijając ją widelcem, aż dokładnie gotowane, 6 do 8 protokół. Szpatułką przełożyć mięso na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
Szpatułka
10
Łyżka niektórych salsy na 4 Indywidualne talerze obiadowe. Ustaw placek na środku każdego talerza. Dodać równe porcje kiełbasy i dodatkową salsę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.