Pizza Z Bazylią O Niskiej Zawartości Tłuszczu
Przepis o niskiej zawartości tłuszczu bazylia Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 322 kalorie, 15g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz odłamane liście bazylii, kapary, ser sap sago i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Podobne przepisy to Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Pizza kalafiorowa niskowęglowodanowa.
Instrukcje
Rozłóż ciasto. W lekko naoliwionej 12 - do 14-calowej patelni do pizzy lub na blasze do pieczenia 14 - na 17-calowej, wklep ciasto w okrągłą okrągłą o szerokości 12 cali z nieco grubszą obręczą o szerokości 1/2 cala.
Piec ciasto na najniższym stojaku w piekarniku 425, aż lekko rumiane na dole, 6 do 8 minut (5 do 6 minut w piecu konwekcyjnym).
W misce połączyć pastę pomidorową, 2 łyżki wody i oregano.
Rozłóż mieszaninę pomidorów na skórce, ale nie na krawędzi.
Posypać kaparami. Rozdrobniony ser mozzarella wrzucić w klastry na mieszankę pomidorową, a następnie posypać parmezanem.
Powrót pizzę do najniższego stojaka piekarnika i piec, aż mozzarella zmięknie, o 3 minuty (2 minuty w piecu konwekcyjnym). Rozsypać liście bazylii i płatki chili na pizzy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.